HEY WORLD! | DASHBOARD | + FOLLOW

Owner Links Story



Times Up !
Friday, 24 June 2011 | 09:13 | 0 comments
ada sesetengah orang kate ..cyberlove tabole dpecayai . .
ada juge yg kate boleh ..well smua ni depends la kan pada diri masing2 . .
hum, for me ..now aq tgah 'brhubungan' dgn sorang buda Selangor ..
dari kenalan Siber yg biase ..mnjadi kawan rapatt . .
dan di pghujung jadi lah sepasang 'kekasih kontrak' ..
LOL ?? kontrak ?? 

ehemm ..well yea mmg betol kitorang berpasangan scara kontrak ..
bermula pada 14June2011 sehingga lah Ahad-26June2011 . .
ramai yg pelik ..ramai yg berkata ..bnde nie mcm xde function . .
ishh ..ape pon tak boleh lahh . .
nie life kitorangg . .sukaty la ape nk buatt ..
hum sbnanye klau tdk dari dulu lagi dah berpasangan . .
tapi dsbbkan oleh sebab2 yg tertentu ..
kisah kami terhenti seketika . .


gmba ni mnjelaskan ape yg blaku ..(paham2 kan jela) . .


umm aq dah tawu sbnanye yg family sidia tgal kat tmpat dalam gamba ni . .
mase dulu sejak berkawan ..slame 7bulan . .tade ape masalah . .
so, sme ade btol atau tak ..benar atau salah ..aq tetap pcaye si dia ni :)
thats what we must do in our relationship . .
TRUST is an important thing :)


so, back to the aim topic ..now (the time i post this)--->24June2011
urgghhhh . .what do u think guyss ?? Just 2days left before the contract end ..
lols ..klau korang nak tau ..contract nie wujud sbb ..
sblom nie mmg msing2 dah tggu saat nie ..hee :'D
and finally dapat jgak merasai ape yg d nanti2 kan ..hohoho . .
tapi ape yg kitorang tahu 26June ni buat kali kedua (sejak kenal)..
sidia akn tggal kan Malaysia . .
and berangkat ke Chicago ..tmpat parents dye ..
umm,mmg susah nk pcaye kan statement cmni utk yg baru kenal or takpena knal ngn dye..
tapi utk aq ..ofcos lah pcaya . .dah 7bulan aq kenal ..nothings bad hapen la tht time :)


Jaauuuuhhhhh . .mmg jauhh ..sgt jauhhh ! !
lamaa ...mmg lama . .sgt lamaa ! !
sidia penah bgtau ..utk kali ni maybe lbeh lme dari yg lepas . .
umm, KALAU ada peluangg maybe time raya dia balek Malaysia smule ..
and bole la jumpe datang beraya tht time kan . .
cumee . .amat mguji ksabarann ...
sggop ke na tggu ??
boleh ke setia smpai ke hari tu ??
tak tau khabar brite . .tak tawu cerita ..tak brhubung slama beberape bulan . .
sanggop ke ? ? ?


kerinduan yg spatutnya wujud pada 26June ni . .
dah pon mgeluarkan unsur2 nye pada malam ini (24June2011)
haaaa gilaa baabi . .
rindu ,gelisah ,dilema ,sedih . .smua prasaan dah bcmpur baur . .
ishh ape boleh buat hah ? ?
cume mmpu berdoaa ..dan berpesan supaya mnjaga diri dgn baik . .
bila dah hdup berasingan . .
(LoveContract)
14June2011 - 26June2011




0 Comments:

Post a Comment


OLD / NEW