HEY WORLD! | DASHBOARD | + FOLLOW

Owner Links Story



Saturday, 23 July 2011 | 04:10 | 0 comments



2nd nye , about si hakim comel :D budak nie , bengong bengap palui dupang XD suke buad aku saked haty , tp sekarang tak dah , dye insaf kot :P aku sayang dye tauu :) dye mane pena sombong ngn aku . aku text dye reply , dye text aku reply . macamtuu lah . HAHAHA . aku slalu sgt mintak tolong dye for blog or pape jelah kan . cuz dye bnyk experience dalam dunia siber =.= bagos punn , bole jd hacker lepasnie :P hihi . dye nak coup ngn aku semalam , semalam eh akem ? HAHAHA . tp aku rase , kawan lagy bagos :) lagy pun , aku malas nak pk pasal couple skang . belajar jelah . kejar cita-cita nak jady accountant XD akem akem , kita kawan dunia akhirat kan ? :)

*dipetik dari kiyoptamonster.blogspot.com*
*kindly follow her blog ^^*


0 Comments:

Post a Comment


OLD / NEW