HEY WORLD! | DASHBOARD | + FOLLOW

Owner Links Story



MERDEKARAYA
Monday, 22 August 2011 | 02:19 | 0 comments

RAYA lagi smggu je nih :)
tak sabarr kan rasa ?? hoho . .
kat complex smua dah makin mampat makin sendat dahh ..
yelaa mane tak nye ..sume sibuks na beli baju raya kann ?
lagi-lagi bile dah bnyk SALE dah skarang nie :)
haa korang dah beli blom ? :D
baju kurung ? baju kebaya ? baju mlayu
ckak musang ? teluk belanga ?
kaler ape ? kaler ape ? :D
lantak korangg lahh =='
HAHAHA ..


tapi kena ingat jugakk ..even dah nak raya ..doesn't mean puase boleh ponteng :)
puase ttap puase ..wajib tu ==' soo jgn larr nk skip2 yeaa ..rugi jea . .
dah nak genap sebulan dah kott :)
nnty kang org sibuk nak rayaa ..korang sibuk nak ganti puase ..
kesiaan tol =='


hmm ..dalam ksronokkan ..dalam ke'mamai'an nak beraya ni . .
jgn plak kita lupe ..before raya ..kita ade satu lagi event yg pling bersejarah buat negara ..
ade lagi ?what is it ? huh ? wat thee ?? --hehh shadap laa 
lupe ke guys ..31Ogos tu tarikh ape ?=='



erghh ..wadehell laa if lupa ..lu duk indon sane lagi bagos la sedare :P
hahaha ..hari MERDEKA kot ..atoyaii sedih Malaysia >..<


beraya tu raya lah jugak kan ? tapi sejarah negara tu jgn lupa :)
(cakap orangg ..sendiri pon tak penah sentuh buku sejarah ==')
hahahah ..humm i know ni bulan puase ..we all know =='
but , tak suroh pon tlalu smgat sangat nk turon dataran tuh =='
skadar mengingati dah larr :)
post ni pon bkn utk ajak korang g stadium =..=
but just sekadar mengingatkan je :)


so , the point is ..walaupun kita sibuk nak raya sngat ..
tp , jasa para pejuang kita tu jgn smpai terabai ..
kenang la dorang ..berbakti la pade negara ye :)
erghh puase pon blom habes kot =..= HAHAHA 
oke dahhh  ..aq dah tktau nak cakap ape lagi .. 
soo chilleks ..slamat bpuasa , raya n merdeka ! >.< 




0 Comments:

Post a Comment


OLD / NEW