HEY WORLD! | DASHBOARD | + FOLLOW

Owner Links Story



SAKIT
Thursday, 22 December 2011 | 11:21 | 0 comments
hai lama aku tak main blog..
bz sangat la katekan hehe..
so now..aku ada cte baru ni..
cte ni agak mnyakitkan hati aku,hmm..
sumenye pasal ex aku..si D..

oke i'll make it simple for you to understand :)
kau tahu betapa syg nye aku kat dia ?
lepas kami break, aku tak langsung mencari gf baru..
sebabnye aku masih lagi sygkan dia..
rasanya dia tktau btape syg nye aku kat dye..
setelah setahun lebih kami kenal..
mmg susah nk pergi dari hidup dia..

ok,nak tau knapa aku tak get back and knapa aku sakit sangat ?
hm,before ni..time kami coup..dye ada tulis blog..
aku saje mntak nk bace :> and dia kate dye malu..
sebab ada cte aku dgn dye..alahai bggenye aku :'(
tmbahan lagi dye penah ckp mcm aku ni lh yg terbaik utk dye..
um tapi lepas atas sebab tertentu kami break..
and then satu hari..aku nmpk dye share link blog kat fb..

nk tau apa yg aku baca? :) aku rasa takda satu pun cte antara kami :)
itu tak mngapa lagi..tapi ape yg aku sakitkn sgt..
bila kami bertegur..dye pernah kata dye rindu aku..
but dlm blog dye..knpa asek cte pasal ex dye lagi satu? :'(
plus,dalam post blog dye dye cakap ex dye lagi sorang tuh lah yg terbaik :'(

betapa sakitnye hati aku..aku tak pernah ter pk mcmtu..
sgt manis bila dye buat mcm aku ni terbaik..tapi smuanya fake :'(
TAK SANGKA sangat2..sejak dari haritu..aku pun cuba untuk mnjauhkan diri dari dia..
aku brenti dari msg dgn dia..aritu dia msg..tp aku kata takda cdt..
aku bhong and aku kurangkan chating dgn dia..
sbb aku malu..dia buat aku mcmtu..

aku pernah bgtau aku bace blog dia..tapi dia buat selamba..
masih lagi update psl ex dia..aku tktau knapa..tp aku asek nk bkk blog dia..
mungkin sbb aku msih sygkan dia T,T
tp dia lbih sygkan ex dia..

dia ada kata nak turun tmpat aku..
btapa gembiranya aku ! dah lama aku nk jumpa dia ! T,T
aku pernah cakap kat dia..klau jumpa nnty aku nk serious dlm hbungan dgn dia :')
tapi bila ni dah terjadi..aku trus hilang smgt..aku jd speechless !
smua bayangan yg aku pk nak buat bila jumpa dia trus lenyap..
aku ingt nk buatkan satuhari yg pling bahgia utk dia..
tapi stelah baca blog tu..segala idea aku trus hancur musnah..

aku tak larat klau jmpa..aku terpaksa bg FAKE smile..?
atau tak jumpa terus ? aku nak sangat berjumpa dgn dia..
tp dlm keadaan skarang..aku dah tak bersemangat lagi..
SANGAT SAKIT LAH "D"
#you won't feel like i does..


0 Comments:

Post a Comment


OLD / NEW