HEY WORLD! | DASHBOARD | + FOLLOW

Owner Links Story



ATOKK YANG ANNOYING
Saturday, 14 January 2012 | 08:30 | 0 comments

 kami(aku and aina) ade atokk yang sangat happening , sporting and ANNOYINGG .
name die akim , *name panjang die aku dah lupe . takk penting pon nakk ingat xDD

die ni nakk kate baikk sangat pon takk lah kan . alaa , macam gitu-2 ajerrr .
see , itu die . atokk aku yang gile . hahaa die ni bukan type aku laa sebab die smoking .tengokk tuhh .. ish-3 . tapi kami setuju muke die memang hensem time ni *kalau die bace compom kembang . menyampah .

tapi aku paling suke pic ni . ngaaaa !! muke baikk-2 , nerd sume ade . pic ni cam muke budak sekolah aku . namenye mustaqim .

ape-2 pon aku sayangg atokk aku . the best grandpa ever . hahaa

dipetik dari : http://cikmairaa-storyaboutus.blogspot.com/umairah my grandaughter !


0 Comments:

Post a Comment


OLD / NEW