HEY WORLD! | DASHBOARD | + FOLLOW

Owner Links Story



lara..
Sunday, 25 March 2012 | 11:34 | 0 comments
21-December-2011
- terase plak nk update blog..
tp tak plak nk update pasal kau sbenanye..
malas.. sakithati.. mule2 je heppy.. tp baru tige bulan dah mnyial..
hahaha update blog dgn takde mud lngsung ni....

well, aku nk bkk cite pasal ape yg aku tak puashati ni..
okeyy awal2 kapel.. amboii indah betol :DD
hahaha

sampai lah satu mase ni... aku dah start bkerje..
aku sndiri dah ingt kan kau.. n still.. aq masih ingtkan kau lagi..
aku dah start keje... hari aku semakin bz..
sorilah klau takdapat nk tnjuk aku punye care kat kau..
kau pon ckp boleh jee.. amboii sggop ye? :'D

ahaa.. tp tetibe plak.. lpas bpe lme tu.. aku terase dah prangai sialan kau..
hmm, terwujud plak seko berok ni kat moko an..
perhhh layanan kau ! haha mngalah kn layanan kau kat aku plak nih..
ni yg nk jeles ni.. hahaaha ..dah bgtau.. aku mmg jeles !

ohhh gurau hehehe takpelahh... ehh kejap.. gurau ke ??
ambooiii gurau lelebih la plak ko ni..
aku sound.. kau mlenting.. pening pale..
aku xnk gado ngn kau lg.. sbb yg slh sbenanye si berok tu..
sebok kcau awek orang.. so aku sound plak berok yg tak phm2 bhase mnusie smpai skang..

dah oke dgn si beruk tu :) ehhh belum !! oke ke hahh ??
makin hari makin btmbah sial plak berok tuh..
aku sound lagi.. then kite bgado sbb berok tu mgatal...
ataupun.... kau yg mgatal.. aku dah cakap care kau layan..
kau mcm bagi hints kat dye.. tp BERGURAU.. itu je alasan kau..

aku sound lagi skali.. aku cakap aku taksuke kau layan dye :)
dgn org lain aku tak kesah.. sbb biase2 jee..
tp kau ni degil lah D; knape ek? knape ek?
aku cakap.. klau kau layan lagi ..kite break automatic hehe..
tp aku ksian plak kat kau.. xnk kong2 kau..
aku bg plepasan.. klau nk layan jgak nk bkawan jgak..
time chat please plod.. n jgn smpai aku nmpk..

but ade jgak yg kau tak plod.. mmg sgaje ke kau??
klau nk break cakap ajelahh..
sayang aku belum kurang lagi.. malah cme ksabaran aku smakin mngkat..
mndidih je ni.. kau layan dye lg.. bkn layanan biase..
tetap layanan same... knape knape knape??

hmm, ape yg aku buat..? aku sabar jee.. sbb kau tak abes2 cakap kau BERGURAU..
n takde niat lngsung nk bg hints kat berok tu.. ok takpe.. aku PERCAYE ngn ko..

then, bile kau kate dah tak contact.. ah lega nye rase... :'D
tp... dgn orang lain la plak kau buat cmtuh jgk D;
but.. its sokay.. aku buat bodoh lagi.. aku sabar lagi :'(
hmm, tp lame2.. sabar aku mmg mningkat.. tp rase sangsi tu makin mningkat jgak !
rase sayangg... still ade... jgn smpai bkurangan ! :'(

aku ade buat cm kau jgak.. kat fb...
niat aku mmg nk balas dndam.. nk kau tau ape yg aku rase..
tp kau still tak paham lagi.. still nk salah kn aku siap update status mcmTU :'(

aku buang coment tu.. sbb aku xnk org lain tahu.. aku tutup ksalahan kau..
tp aku smpat prtscreen.. n send kat inbox kau.. aku nk kau paham..

tp still.. kau masih tak paham lagi..
knape ? knape ? knape ???
kau buat plak bnde yg sme.. kat orang lain..
aku... jeless... sakithati tgok info moko kau T.T

nme aku kejap ade kjap takde T.T
nme orang lain siap ade tag lagi >.<
tp aku tak kesah kan sgt.. sbb aku anggap itu cume tulisan..
ape yg pnting perisian dalam hati kau..
HARAP2 nme aku still ade lagi..

aku xnk bgtau kau.. aku jeles..!! tp xnk bkk point..
sbb aku dah cakap aku TAKNAK GADOH LAGI dgn kau :'(
aku cme harap kau boleh blaja dari ksilapan..
kau boleh fahamm.. tp tak jgak.. knape? knape? :'(

umm aku sbenanye tau ..cara kau layan akem , dadam sume tu..
yg JAGE kau bile aku TAKDA.. aku nk btrimekasih kat dorang..
tapi rasenye tak jadi kot... wlaupon dorang hide rum..
n bile aku add.. dorang tak penah nk app aku..
tp still aku sbenanye dapat tgok pic dye..
aku tau korang chat macamane..
klau la aku ni orang lain.. aku nmpk korang chat mcmtu..
mmg aku kate... OHH SWEET COUPLE..

layanan lebih dari sepatutnye dari sbgai kawan :'s
tp tak kesah sgt la.. aku pon boleh buat.. cme aku xnk..
cume... bile dah cmpur dgn info kau tu sume..
dgn care kau chat.. btmbah2 keimanan aku !
sbb aku sabor !!! D; sialan..

aku xnk sound ..sbb aku nk tgok sjauh mane..
andd smpai lah malam semalam.. sbelum kau buat supesaver..
aku online.. tgok pic akem tu.. ehh ehh terbace la plak..
kau gtau dye kau ade chat dgn si berok tadi tu..
then kau dilit pic tu.. hmm, TADI plak.. aku tbace ape yg akem drop..
kau chat manje2 dgn si berok tu? haha knape? mmg btol2 tak cukop kasih syg ke kau?
tak bersyukor ke kau tuhan dah syg kau? tuhan dah bagi org yg pnyabar dgn prangai kau ni?
ape lagi yg kau nakk ??

mase kau call.. aku takde mud lngsung sbenanye nk cakap ngn kau..
aku taknak bkk cite lagi.. aku hold dlu pasal ni sume..
then tetibe plak kau cakap.. umm kau bagi hints kat aku yg kau dah tak tahan ngn aku..
haii dah buat taik tros tak tahan? mmg la... or kau dah tersangkut kat salah sorang tu??

hmm, calling..... terbukak cite pasal si berok tu.. or si baruah lah lagi sedap aku nk menaip ni..
bersemangat sikit.. api mnyale2 dalam bdn ni.. hahahaha :'D
aku tnye.. ade contact tak?? SUMPAH?? lahaii takutnye kau nk bersumpah ..hmm
sbenanye aku tahu.. kau ade chat ngn dye.. saje buat2 tnye..
tp kau cakap TAK ADA? kau nk jage hati aku..
hehe aku tahu... tp kau silap.. kau dah buat...
tp taknak ngaku.. aku dah tahu.. tp bile kau TIPU aku mcmtu..
hilang TERUS ...semangat kpercayaan kat kau..
semangat jelaa.. hmmm...

ecely prasaan sangsi aku mule mningkat lpas kau buang pic aku tu dulu...
ntah knpe aku pon tktau.. soalan yg tak terjawab.. tp taknk ungkit..
kau ade hakk kaann... anyway still.. aku syg kn ko lagi..
slagi syg ni ade lagi.. slagi tu aku tetap besabar dgn kau :)
aku nk bubah.. so aku nekad lah.. ini smue ujian n dugaan je sbb aku nk bubah kann ..
alahaii duniee...


0 Comments:

Post a Comment


OLD / NEW